{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog van de week, yeahhhh!

In week 2 had ik de Blog van de week de week!! Super trots was/ben ik!

Afbeelding blog 'Blog van de week, yeahhhh!' Achtergrond blur afbeelding

Blog van de week YESSSS!! Weer een grote eer die ik kan toevoegen aan mijn verzameling! Ik vond het super leuk deze blog te schrijven. Het gaat over Kids & Huisdieren. Ik beschrijf hierin de relatie die wij met onze huisdieren hebben en hoe zich tegen over ons voelen (voelden). Drama, verdiet, blijdschap, heropvoeden en weer zien, alles komt aan bod, haha!!

Niet te vergeten kregen wij zaterdag (eergistere), dit super leuke cadeautje met de post van Mamaplaats! Een paar uur voordat we de verjaardag van Mevrouw gingen vieren! Het kwam dus op precies het juiste moment :).

Ik was op werk en de bel ging, mijn vriend beantwoorden de "telefoon" en aan de andere kant vertelde de post bezorger dat hij een pakketje had. Mijn vriend kon alleen maar denken: 'Wat heeft ze nou weer gewonnen?' 

Hahahahahahahah!!

Bedankt voor het mega leuke cadeau Mamaplaats!! Het past perfect bij onze kleine meid!!!

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je