{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog van de week gewonnen met Fisher Price!

Vorige week heb ik de blog van de week gewonnen en speelgoed gekregen van Fisher Price!

Afbeelding blog 'Blog van de week gewonnen met Fisher Price!' Achtergrond blur afbeelding

Wat was ik blij toen ik vorige week een e-mail kreeg van mamaplaats dat ik de blog van de week gewonnen had. Binnen een paar dagen werd een pakketje bezorgd: Speelgoed autootjes met muziek van Fisher Price, genaamd: Stack'n Surprise Blocks.

Fisher Price is natuurlijk een bekend merk en het ziet er erg leuk uit! Mijn kind heeft er al uren mee gespeeld, je kunt de drie autootjes op elkaar stapelen en als je de knoppen indrukt, komen er gezellige muziekjes uit. Natuurlijk kun je de autootjes ook laten rijden en er hele verhalen mee verzinnen. Ze zien er ook erg kleurrijk uit en de kwaliteit is stevig. Wij zijn er in ieder geval erg blij mee, met dit speelgoed zijn ze zo een uur zoet. Broem, broem, klinkt het nu vaak door de woonkamer en daarna volgt een grappig muziekje.

Mamaplaats en Fisher Price: Bedankt voor deze leuke prijs!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je