{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog Inspiratieloos: hoe komt dit?

Hoe komt het toch dat ik de laatste tijd weinig inspiratie heb voor nieuwe blogs? Na even nadenken kwam het volgend in mij op..

Afbeelding blog 'Blog Inspiratieloos: hoe komt dit?'

... Ik schrijf graag over dingen waarvan ik denk dat andere moeders daar ook wel eens mee zitten of dat soort dingen hebben mee gemaakt. Ik probeer dus echt te schrijven over wat ons, moeders, kan interesseren. Ik heb gewoon niet iets mee gemaakt de laatste tijd, denk ik.. of is het wat anders

... De nieuwe 'regels' van Mamaplaats zorgen ook voor een stukje inspiratieloosheid. Eerder had ik veel meer de behoefte om een leuke blog te schrijven, voor alle lezers van MP. Hoe meer reacties, hoe fijner ik het vond. Niet omdat we betaald kregen per reactie, maar omdat ik zo zag dat mensen mijn blog het lezen en reageren de moeite waard vonden. Voor mij was het de sport om een blog te schrijven waarop ik reacties kreeg, dat vond ik leuk. En dat het werd beloond met een kleine vergoeding, dat deed mij erg goed. Ik zag het letterlijk als een beloning op mijn schrijfwerk. 
Nu is dit dus niet meer en dat vind ik ontzettend jammer. Ook ik vond dat er iets moest gebeuren aan het snelle verdwijnen van je blog, maar dat had ook op een andere manier gekund.. 

... Ik ben gewoon ontzettend druk de laatste tijd. Het is druk op het werk, ik werk heel wat avonden en weekenden de laatste tijd. Als ik dan wel thuis ben bij mijn mannen, dan wil ik er ook echt zijn. Dan laat ik mijn 'blogwerk' even los.

Misschien krijg ik de smaak weer een beetje te pakken door deze blog (en misschien (hele kleine kans) mag ik wel die mooie Babboe gaan testen, ik weet zeker dat ik daar wel inspiratie van krijg ;)). 

Voor nu wens ik jullie allemaal een zonnige dag toe!

Een warme groet,

Liset

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je