{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 57: Een stoere "grote-jongenskamer"

Afgelopen zaterdag werd het nieuwe bed van onze zoon (bijna 26 maanden) geleverd. We zijn nu druk bezig met zijn "grote-jongenskamer".

Afbeelding blog 'Blog 57: Een stoere "grote-jongenskamer"'

Het is ongelooflijk hoe snel de tijd gaat. Alsof het gisteren was dat we onze zoon uit het ziekenhuis mee mochten nemen. Maar dat is alweer bijna 26 maanden geleden! 
In de tussentijd is er veel gebeurd: 2 verhuizingen, onze bruiloft, onze kleine man gaat naar de peuterspeelzaal en inmiddels zijn we alweer 14 weken + 1 dag zwanger van ons tweede wondertje. 

In voorbereiding op de komst van ons tweede wondertje zijn we nu dan ook bezig met het klaarmaken van de "grote-jongenskamer" van onze zoon. Meneer-de-grote-broer zal zijn ledikant en babykamer moeten afstaan aan zijn kleine broer of zus. En om hem ruim de tijd te geven aan zijn nieuwe kamer te wennen, willen we eigenlijk wel dat zijn nieuwe kamer uiterlijk in maart af is. Ik denk ook zeker dat deze deadline te halen is!

Inmiddels staat er al een grote kledingkast en ligt er een vloerkleed. Ook hangen er al 2 posters van Winnie the Pooh op zijn deur en kast. Hier is hij groot fan van.. Zijn bed is afgelopen zaterdag geleverd (zie foto hierboven). We zijn er echt heel blij mee! Dan kan onze zoon in ieder geval niet 'zomaar' uit zijn bed vandaan vallen. En in het geval dat hij dit toch voor elkaar krijgt, dan ligt er een lekker zacht vloerkleed onder zijn bed om hem op te vangen.. 

Het enige wat er nu nog aan het kamertje ontbreekt is dat het bed nog in elkaar gezet moet worden, er moet een nieuw rolgordijn komen, ik wil 2 boekenplankjes ophangen (en met zijn persoonlijke spulletjes aankleden). Ook heb ik bij de Xenos een houten boom en enkele diertjes gekocht. Deze ben ik zelf aan het schilderen en zodra deze klaar zijn, plakken we die op de muur. Dan nog een leuke groene zitzak onder de boom (een van zijn muren is ook groen, de rest is wit) en het geheel is af. 

Voor nu houden we de slaapkamerdeur nog goed dicht. Onze kleine man heeft nog niets meegekregen van de kleine 'verbouwing'. Pas als het helemaal af is, dan zullen we hem zijn nieuwe slaapkamer tonen. 
Ik ben zeer benieuwd hoe hij hierop gaat reageren! Momenteel denk ik dat hij echt wel een beetje toe is aan een groot bed. Hij klimt al enkele weken zelfstandig uit zijn ledikant 's avonds, wat ik aardig gevaarlijk vind. Dus het zal in ieder geval deze Mama veel rust geven als hij in zijn "grote-jongensbed" ligt.. 

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je