{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 5: De moed verzameld om opnieuw te beginnen...

Het is alweer best een lange tijd geleden dat ik voor het laatst een blog heb geplaatst en ik ben dan ook weer helemaal terug..

Afbeelding blog 'Blog 5: De moed verzameld om opnieuw te beginnen...'

Na een hele lange tijd weggeweest te zijn van het bloggen, kan ik zeggen dat ik nu weer helemaal terug ben..

Het bloggen heeft een hele poos bij me stilgelegen en na mijn laatste blog waarin ik mijn verhaal deed over mijn nieuwe zwangerschap, heb ik ontzettend hectische maanden meegemaakt.. Graag wil ik mijn afgelopen maanden met jullie delen.

Nadat we erachter kwamen dat ik zwanger was van een mooi zoontje verliep de zwangerschap vrijwel fantastisch op wat misselijkheden en vermoeidheid na.. Ik genoot met volle teugen van het groeiende ventje in mij en keek heel erg uit naar de 20-weken echo.. ‘Zou het nog steeds een jongetje zijn? Hoe zal hij nu op het beeld verschijnen? Het zal vast allemaal wel oké zijn!’ Dit speelde er allemaal in mijn hoofd op het moment dat ik daar in de wachtkamer zat.. Het was vreselijk spannend en ik was op dat moment 19+1 week zwanger en ik zou voor het eerst een grotere baby zien op het beeld.. De gedachte aan het feit dat het mis kon zijn was heel vaag en kwam bijna niet in me op.. Ik leek er vanzelfsprekend vanuit te gaan dat het allemaal wel goed was..

Eindelijk, ik mag plaats nemen en de spanning begint steeds meer te stijgen.. want ja, ik ben wel in het ziekenhuis dit keer en ik krijg toch een uitgebreide echo vanwege het gaatje in het hart van mijn schoonbroertje waarmee hij is geboren. Ons zoontje zal wel niks mankeren dacht ik nog. Na een uur lang zwijgend naar het scherm kijken begon mijn hart toch wel sneller te kloppen.. ‘’Waarom zegt die vrouw niks? Is er dan toch iets ergs aan de hand?’’

‘’Ik ga even overleggen met een kinderarts, u mag plaats nemen in de wachtkamer waar u straks wordt opgehaald door een professor.’’ 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je