{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 25: Het eind is in zicht..

Niet dat ik snel wilde bevallen, maar puur de onbezorgdheid. Ik weet niet hoe het voelt, maar wat ik zag en hoorde, was het fantastisch!

Afbeelding blog 'Blog 25: Het eind is in zicht..' Achtergrond blur afbeelding

Het was zondag 4 oktober.. Had nog een plaatje op mijn Facebook gepost over hoe erg ik mijn man en mijn huis mistte, niet wetende dat ik kort erna zou bevallen. Soms kijk ik nog terug naar dat plaatje en herinner ik mij die onwetendheid van wat er zou gaan komen, hoe vreemd is dat dan??

Maandagochtend 5 oktober 2015..

Na het ontbijt lag ik zoals gewoonlijk weer aan het CTG.. Op dat moment kwam de gynaecoloog binnen om mij op te halen voor de echo die ik zou hebben. Toen ze mij aan het CTG zag, zei ze dat ze me later wel zou komen ophalen. De CTG was goedgekeurd dus ik wachtte al ongeduldig op de gynaecoloog, want ik was echt razend benieuwd wat ik dit keer te horen zou krijgen!

Het was al bijna aan het eind van de ochtend toen ik eindelijk werd opgehaald en we rolden weer richting de echo-kamer.

Na wat meten en kijken, kon ze mij zeggen niet een exact gewicht te kunnen zeggen omdat ze het beentje niet goed kon meten. Ik zou in de middag nog een echo krijgen bij een andere gynaecoloog vanwege de studie waar ik aan meedeed, daarbij controleerden ze altijd extra doorstromingen om te onderzoeken of het medicijn zijn werk deed. Ze zei me dat die vrouw het ook een keertje zou kunnen proberen om het beentje te meten, misschien dat mijn zoontje dan in een wat betere houding lag.

Ze gaf me verder eigenlijk geen informatie en zei me dat de arts me wel zou op komen zoeken en dat ik van de arts wel de uitslag zou horen. Dus rolde ik weer met allerlei vragen in mijn hoofd richting mijn kamer.

Gelukkig liet de arts mij niet te lang wachten, maar ze kwam niet alleen. Er was nog iemand bij…

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je