{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 22: Het rijk voor mij alleen

Ze zou na afloop van de bespreking weer langs komen om me te vertellen wat voor procedure ze willen gaan volgen..

Afbeelding blog 'Blog 22: Het rijk voor mij alleen ' Achtergrond blur afbeelding

Na lang wachten kwam de arts aan het eind van de middag weer terug op mijn kamer.. ‘We hebben besloten om nog niet in te grijpen, want vanaf nu letten we niet meer op het gewicht, maar vooral op de duur dat hij nog bij jou binnen is. Daar is hij hoe dan ook op dit moment het beste af’.

Daar was ik het mee eens en ik wachtte geduldig af wanneer er toch meer duidelijkheid zou zijn, want ja hoelang is hij nog het beste af bij mij binnen?

Ondertussen kwam mijn man zoals hij had beloofd, elke dag op de momenten dat het kon. Dat was nu veel vaker dan voorheen, want het ziekenhuis lag op de route van en naar zijn school dus zodra hij vrij was, was hij ook binnen een kwartier in het ziekenhuis. Ideaal! Vooral als ik plots een spoed keizersnee zou moeten, dus ik voelde me zoveel rustiger in mijn hoofd! Ik kreeg ook niet vaak een buurvrouwtje naast mij, als er iemand kwam dan was dat meestal voor een dag tot 2 dagen. Vond het soms wel heel moeilijk om ze dan weer zo snel te zien gaan, want ja.. hoe fijn ik het ook had, nergens voel je je zo comfortabeler als thuis, maar ik had besloten hoe dan ook te genieten van de laatste momenten dus dat deed ik dan ook.. Gezien ik best vaak alleen op de kamer was vond ik dat heerlijk! ’s Avonds laat nog lekker lang films kijken op de iPad zonder oordopjes. Ik had het hele rijk voor mij alleen! Soms kwam er nog even een verpleegkundige om een babbeltje te doen en daardoor voelde ik mij ook helemaal op mijn gemak. Ze hebben me echt super goed verzorgd en ze waren allemaal hartstikke lief. Heb ze daar alleen niet meer voor kunnen bedanken helaas. Het belangrijkste was nog wel dat het eten daar veel beter smaakte! Plus mijn schoonmoeder kon vaker langskomen om mij lekker eten te brengen en zo kwamen de nodige kilo’s wel erg snel aan..

Wordt vervolgd…

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je