{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 17: Net toen we weer een beetje hoop kregen...

Mijn heimwee werd ook met de dag erger en ik had maar 1 gedachte in mijn hoofd: Ik wil hier niet meer blijven! :(

Afbeelding blog 'Blog 17: Net toen we weer een beetje hoop kregen...'

Ik was ook bang dat als ik daar langer zou blijven liggen, het ook nadelig effect zou hebben op mijn zoontje. Ik probeerde er niet teveel mee bezig te zijn en mijn man kwam me telkens weer moed inspreken. Ik weet niet waar ik geweest was zonder zijn steun! Ik vond het zo moeilijk om alleen te zijn, vooral ook omdat mijn ‘buurvrouwtje’ buiten haar rusttijden altijd iemand om haar heen had. Haar man die was er van ’s ochtends vroeg tot eind bezoektijd. Dat vond ik hartstikke lief, maar dat maakte het voor mij wel zwaarder om daar dan maar in mijn uppie te liggen niksen..

Het was inmiddels weer een week later op een vrijdag dat ik een groei-echo had. Ik stond stijf van de zenuwen en we hadden van de week al samen met mijn man allerlei schattingen in het rond gegooid.. Ik wilde teleurstellingen voorkomen dus ik hield mijn verwachting op 580 gram.. Dat zou 65 gram zijn in 14 dagen tijd.. Dat MOEST te doen zijn leek mij!

Mijn man had nog college dus ik ging er alleen naar toe. Na lang kijken en meten werd mij gezegd dat ik weer terug kon naar mijn kamer en dat ze alles in de tabel zou zetten en later langs zou komen om het geschatte gewicht te vertellen en alles over de doorstroming.

Ik kon van spanning niet eens meer terug het bed in liggen dus ik zat maar op de rand in de hoop dat ze me niet al te lang zou laten wachten. Ondertussen stuurde ik alle bezorgde naasten een Whatsapp dat ik nog op de uitslag aan het wachten was.. Super lief dat iedereen zich zo om ons zoontje bekommerde..

De arts kwam binnen met een wat vreemd gezicht.. Ze ging naast me zitten op de rand van mijn bed en zei: ‘Ik heb alles in de tabel gedaan en het gewicht wordt momenteel geschat op 535 gram.’ Ze rolde de bal naar mij en wachtte mijn antwoord af.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je