{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 13# Love & Happiness

Even een feel good blog. Ik voel me happy, onze kleine meid doet het goed, de rust keert terug

Afbeelding blog 'Blog 13# Love & Happiness'

Het is al weer even geleden dat ik een blog heb geschreven. De rust begint weer terug te komen dus even een blog met geluksmomenten.

1#
Mijn vorige blog ging over mijn broer en de onrust in zijn thuissituatie. 2 weken na die blog had mijn broer een goede dag voor het eerst in ruim een half jaar. Hij lachte, fladderde en knuffelde als vanouds. Wat hebben we hier met zijn alle van genoten! De zon leek ineens harder te schijnen. Wat een glimlach en knuffel al niet doen. Mijn dochter genoot ook van haar oom die zo druk aan het bewegen was. Ze heeft echt met hem gelachen, en we hebben een foto kunnen maken van haar bij hem op schoot! De goede dag was alleen dat, een goede dag. De onrust was al snel weer terug. Wij kunnen er nu weer een half jaar tegen wat ja zolang kunnen we op 1 glimlach van mijn broer teren.

2#
Mijn echtgenoot is pas 30 geworden. Voor zijn verjaardag had ik als verassing, in het laatste weekend van mei,  een Thaise oliemassage en een surprise party georganiseerd met een van zijn vrienden. Het was echt geslaagd. Het zonnetje scheen en hubby stond helemaal perplex. Hij heeft genoten van zijn BBQ feest en is goed verwend door vrienden en familie. Van onze dame heeft hij een mooi zelf gemaakt schilderij gekregen en mag papa gaan paragliden(dit wilt hij al heel lang).

3#
De eerste keer zwemmen met onze kleine meid. Wat vond ze het lekker. Papa en mama zijn ook echte waterratten dus had eigenlijk ook niet anders verwacht. Na bijna 2 uur was goed te merken dat ze flink moe was maar uit het water? Dat wilde mevrouw liever niet. Het aankleden was dan ook een gedeelte dat mevrouw niet leuk vond, en dat lied ze luid en duidelijk horen. Acht dat zal ook van de moeheid zijn geweest. Op Vaderdag gaan we weer lekker zwemmen. Gewoon genieten.

4#
Een meidenweekend met mijn dochter en hond. Echtgenoot is met een vriend vorig weekend naar een zakelijk evenement geweest. Vrijdag ochtend vertrokken ze om zondag avond weer thuis te komen. We hebben een lekker klommel weekend gehad, met veel wandelen en vooral veel knuffelen. Beide dames vonden het maar raar dat papa/baasje s'avonds niet zoals normaliter thuis kwam, maar waren snel afgeleid. Heerlijk genoten van de manier waarop de meisjes op elkaar reageren. Onze knuffelkont laat alles toe wat ons meisje bij haar wilt doen al grijp ik geregeld in als onze kleine meid naar mijn mening te hardhandig is. Zachtjes staat natuurlijk nog niet in d'r woordenboek maar de liefde straalt er vanaf, al zit ik altijd bij.

5#
Hubby is na een geslaagd weekend weer veilig thuis gekomen. Want ja het weekend was geslaagd, maar zonder m'n echtgenoot is ons gezinnetje niet compleet en net als mijn dochter en de hond heb ik hem ook gemist dit weekend. De knuffel toen hij thuis kwam was dan ook een echt geluksmomentje.

Groetjes,

Nicky

 

1

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je