{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 13: Het begin van mijn ziekenhuisopname..

Als hij zou komen te overlijden, dan maar op de natuurlijke manier, maar IK zou zeker geen rol spelen in het einde van zijn leven!

Afbeelding blog 'Blog 13: Het begin van mijn ziekenhuisopname..' Achtergrond blur afbeelding

Alhoewel mijn besluit vast stond, wilde ik toch nog even aan mijn man vragen wat hij ervan vond.. Hij schudde meteen heel hard Nee! ‘We gaan door!’ zei hij. Het is fijn om op één lijn te liggen met je partner, maar ook een ander antwoord had mijn besluit niet veranderd..

De verpleegkundige kwam dus even later binnengelopen om te vragen wat wij uiteindelijk besloten hadden en ik liet dan ook volmondig weten dat wij voor de volle 100% voor hem zouden doorgaan en dat we alle eventuele gevolgen voor lief nemen.. Ze glimlachte tevreden en liet weten dat ze het zou doorgeven.

Dat moment leek het alsof we samen nog een hindernis hadden overwonnen en ik voelde me ook echt klaar voor wat er zou komen.. Ik wilde alleen maar mijn zoon levend in mijn armen sluiten en de rest kon mij gestolen worden. Ik was echt letterlijk zijn fan geworden! Ik keek zo naar hem op, naar zijn strijdlust.. Mijn liefde voor hem gaf mij kracht om mij door dit alles heen te slaan.. Ik leek misschien wel gek zo van de buitenkant, maar niemand zou mij van mijn besluit kunnen tegenhouden. Niet te vergeten dat mijn man natuurlijk ook echt een enorme steun is geweest voor mij en ik voor hem waar nodig..

Vanaf dat moment was ik dus officieel opgenomen en ik zou goed in de gaten gehouden worden.. Tweemaal daags een CTG om te kijken hoe de kleine het stelde en zodra ze zagen dat het niet goed zat, dan zou hij meteen gehaald worden.. Mijn opname betekende natuurlijk wel dat mijn man en ik voor een nog onbekende termijn voor het eerst sinds ons huwelijk van elkaar gescheiden werden, maar op dat moment denk je alleen maar aan je kind. We beloofden elkaar dat wij daar snel, hand in hand samen uit het ziekenhuis zouden lopen.. Maar wat bedoelden we eigenlijk met snel?? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je