{{ message.message }}
{{ button.text }}

blog 10: Eindelijk werden we serieus goed geholpen!

​Voor het eerst na een lange tijd schreeuwde mijn hart: Ventje, GA JIJ HET DAN TOCH HALEN!??

Afbeelding blog 'blog 10: Eindelijk werden we serieus goed geholpen!' Achtergrond blur afbeelding

We moesten weer even plaatsnemen in de wachtkamer, omdat de gynaecoloog even met de arts wilde bespreken voor hoe laat we vrijdag het best terug konden komen.. Mijn man en ik leken na lange tijd weer rust te voelen! Dit keer zat ik veel relaxter in de wachtkamer en we hadden het nog over de verjaardag van mijn schoonzusje, zij was namelijk die dag jarig maar we hadden nog geen cadeau. We spraken af dat we nog even snel naar het winkelcentrum zouden gaan als we dat zouden redden voordat de winkels sloten. Ik was al in gedachten over wat we voor haar zouden kunnen kopen toen de gynaecoloog terug kwam en zei dat de arts ons meteen wilde zien gezien ons kindje op 440 gram was geschat! ‘Wat zou dat betekenen?’ dacht ik nog, maar dat zou ik wel aan de arts vragen. Snel zijn we naar de andere kant van het ziekenhuis gegaan en waren we al vrij snel aan de beurt..

‘Ik ga ook even kijken met de echo, maar eerst even uw buik meten.’ … ‘Ja, uw buik is inderdaad aan de wat kleine kant, toch even nog met de echo kijken.’ Hij keek even snel een paar seconden en vroeg mij toen plaats te nemen op de stoel. ‘Wat wilt u dat wij voor u doen?’ Die vraag was voor mij nogal algemeen, maar ik was heel blij dat die vraag mij eindelijk gesteld werd en voelde me voor het eerst serieus genomen.. ‘Ik wil dat er iets voor mijn zoontje wordt gedaan en dat hij een kans krijgt om te leven.’ De arts zei dat zij in dat ziekenhuis vanaf de 450 gram al iets voor kindjes konden betekenen en gezien ons wondertje 440 gram werd geschat, scheelde het niet veel en gaf hij te kennen dat zij geen risico wilden lopen en wilde hij mij per direct opnemen in het ziekenhuis, omdat de kleine misschien vanavond al wel geboren kon worden.. Vanavond??? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je