{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bladerdeeg gevuld met spinazie en kaas

Afbeelding blog 'Bladerdeeg gevuld met spinazie en kaas' Achtergrond blur afbeelding
Porties:  4 Voorbereidingstijd:  20 min Bereidingstijd:  15 min Moeilijkheidsgraad:  Gemakkelijk Een vegetarische snack die bij iedereen in de smaak zal vallen. Vul het deeg met verse spinazie en heerlijke kaas. Ingrediënten 4 koffielepel(s) Olijfolie 50 g Spinazie, diepvries 1 half/halve Ui 1 teentje(s) Knoflook, (geperst) 100 g Fetakaas, light, (verkruimeld) 100 g Cottage cheese 1/2 eetlepel(s) Oregano, (gedroogd) 4 vel(len) Filodeeg Instructies Verhit een beetje olie in een grote braadpan. Voeg de ui en de knoflook toe en bak het 3 minuten op gemiddeld vuur. Neem de pan vervolgens van het fornuis en voeg de spinazie toe. Roer het geheel goed door elkaar. Doe de feta, cottage cheese en oregano in een grote schaal en vermeng de ingrediënten. Roer ook het spinaziemengsel erdoor. Verwarm de oven voor op 190 graden. Vet alvast een bakblik in met wat olie. Verdeel de spinazie/kaasvulling over het filodeeg en vouw de plakjes dubbel in een punt. Bestrijk ze met een beetje olie en bak ze daarna in ongeveer 15 minuten goudbruin. Notities Van de fetapunten is gemakkelijk een kleinere fetasnack te maken: Snijd voor het bakken de punten een keer door de helft zodat er kleinere driehoekjes ontstaan. Weight Watchers
👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je