{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bij elke tegenslag was ik alleen...

Door mijn zwangerschapssuiker moest ik vaker op controle bij de gynaecoloog. Leuk, want je kreeg elke keer een echofoto mee, maar...

Afbeelding blog 'Bij elke tegenslag was ik alleen...' Achtergrond blur afbeelding

Daar ging ik dan voor de volgende controle en een groeiecho. Ik ging eerst langs de gynaecoloog en daarna langs de echoscopist. De gynaecoloog nam mijn suikerwaarden met mij door en vroeg verder hoe het ging. Daarna moest ik naar de echoscopist voor de groeiecho.

Daar is het hartje, klopt heel netjes. Daar is de navelstreng, ziet er ook goed uit. Hoofdomtrek is ook goed, beetje aan de kleine kant. Dat is normaal bij Hindoestaanse baby's. Even het buikomtrekje. Hey, dat is raar. Heeft de gynaecoloog nog gezegd wanneer je teurg moest komen? Ik zei ja over twee weken weer ongeveer. Hmm zei de echoscopist. Ik zal even een afspraak voor volgende week maken en meteen een ctg. Is er iets mis, vroeg ik. Ze zei ja het bbuikomtrekje is bijna niet gegroeid na de laatste keer. Ik zal het even met de gynaecoloog bespreken en je laten terug bellen. Moet ik mij zorgen maken? 

Weer alleen wanneer ik slecht nieuws kreeg. Ik wist niet wat ik moest doen en belde mijn moeder op. Mijn moeder stelde mij gerust en zei dat mij geen zorgen moet maken. Daarna belde ik mijn man en hij zei hetzelfde. Wat had ik daar nou aan? Mijn kindje groeit niet meer zoals hij moet groeien... En weer kwamen de woorden van de vader van mijn man naar boven...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je