{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bianca Krijgsman van het duo Plien en Bianca in verwachting

Afbeelding blog 'Bianca Krijgsman van het duo Plien en Bianca in verwachting' Achtergrond blur afbeelding
Bianca Krijgsman van het duo Plien en Bianca in verwachting               Bianca Krijgsman heeft via haar management bevestigd 6 maanden zwanger te zijn. Bianca die samen met Plien van Bennekom de duo Plien en Bianca vormde is in verwachting van haar derde kindje. Samen met haar partner Diederik van Vleuten (cabaretier), heeft ze al twee kinderen. Nu is het wachten tot de aller jongste ter wereld komt.  

Vond je mijn blog interessant?

Vergeet me dan niet te volgen, dan mis je geen blogs meer van mij!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je