Snap
  • Bevallingsverhalen

Zwanger en herseninfarct

Spannende dag morgen....hoe gaan we bevallen?? Ik vind het nogal een beslissing!

Fijn als er duidelijkheid komt. Wat gaan we met de bevalling doen? Gaan voor een natuurlijke bevalling of een keizersnede?

Ik zelf vind het nog steeds een lastige beslissing. Als ik mocht kiezen, zonder dat ik een herseninfarct had gehad was het allang duidelijk : normale bevalling. Dit heb ik immers eerder gedaan! 

Nu was ik 2 weken terug bij de neuroloog, hij zei mij dat een normale bevalling geen enkel probleem zou zijn. Gewoon bevallen en dan wel met een ruggenprik dit voor de rust in mijn hoofd ivm weeën. Ik heb al 2 x  weeenstorm gehad en dat was zeer pijnlijk. De eerste eindigde dan ook in een keizersnede. 

8 jaar geleden

Wat goed ze. Fijn dat het op de normale manier kan. Heel veel succes en sterkte met alles wat er nog bij komt om je geboorteplan te schrijven en heel veel succes en sterkte met de bevalling.

8 jaar geleden

Vandaag bij de Gynaecoloog geweest. Hij zei mij dat er dus samen met de neuroloog, geen enkel probleem was om normaal te bevallen. Dit ga ik dus doen; normaal bevallen en een geboorteplan schrijven, op advies van de gynaecoloog. Hij zei dat dat juist goed was en dat ze verder dus geen risico zien om het niet normaal te doen. Mocht het anders gaan, dan kunnen we altijd voor die keizersnede gaan....maar voor nu gaf dit voor mij de doorslag ! We gaan ervoor....

8 jaar geleden

Hi Cynthe, ik heb voor dezelfde keuze met hetzelfde advies gestaan. Uiteraard moet je op je eigen gevoel afgaan. Ik heb gekozen voor een keizersnede. Je moet je af vragen of je in staat zal zijn om goed te persen wanneer je de angst heb dat het mis gaat. Dit was wat mijn gynaecoloog tegen mij zei, en dat was voor mij de doorslag om niet voor een natuurlijke bevalling te gaan.

8 jaar geleden

Wat je ook kiest, het zal vast goed komen, maar snap je spanning! Heel veel succes en vooral veel plezier binnenkort!