{{ message.message }}
{{ button.text }}

ziekenhuis opname en dan met spoed bevallen met 37 weken

Opgenomen worden met hellp syndroom en dan met 37 weken moeten bevallen. Wat een heftige tijd.

Afbeelding blog 'ziekenhuis opname en dan met spoed bevallen met 37 weken'

ik voelde me al een paar dagen niet lekker maar na overleg met de assistente van de verloskundige moest ik maar me bed in met wat paracetamol. Op 23 oktober gewoon voor een controle naar de verloskundige voelde me nog niet lekker, ik had hoofdpijn, zag sterretjes, en het bleek dat me bloeddruk te hoog was. Werd voor de zekerheid doorgestuurd naar het ziekenhuis. Na de ctg werd er bloed afgenomen n moest ik urine inleveren. Na een half uur wachten kwamen de uitslagen. U moet blijven want u heeft het hellp syndroom. Vrijdag kwam er een gynaecoloog die vertelde dat ze  met 38 weken wilde inleiden. Maar een vrijdagmiddag ging het zo slecht dat ik werd ingeleid. De weeën begonnen gelijk maar de ontsluiting kwam niet verder dan 4 cm dus zaterdag avond werd na 2 dagen weeën werd er besloten dat er een spoedkeizersnede zou plaats vinden. Wat een tegenvaller was dat. Ik was te ziek om te bevallen op een natuurlijke manier. Het was een achtbaan van emoties en het meeste heb ik helaas niet eens meegekregen vanwege het ziek zijn

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je