{{ message.message }}
{{ button.text }}

ziek? ga dan maar op zoek naar een andere baan.

De operatie is geslaagd. Nu herstellen. In alle rust. Maar daar denk zijn werkgever anders over.....

Afbeelding blog 'ziek? ga dan maar op zoek naar een andere baan.' Achtergrond blur afbeelding

De operatie is geslaagd  (zie vorige blog). Nu naar huis om te herstellen. Helaas raakt dus word ontstoken en komt er een kuurtje bij. Verder gaat alles goed. Totdat na een paar dagen zijn werkgever aan de lijn hangt. 

Wanneer hij weer komt werken? Werken?! Hallo hij is aan het herstellen!! Geen vraag van hoe gaat het? Nee alleen wanneer kom je weer werken. Het is blijkbaar zo belangrijk dat Sander dan toch maar weer aan de slag gaat. 

Op vrijdag om 17.00 uur wanneer iedereen al weg is roepen zijn bazen heb naar het kantoor. Ze zeggen hem op zoek te gaan naar ander werk ivm desfunctioneren. Sander staat paf en loopt weg zonder wat te zeggen.

Bij thuiskomst vertelt hij het gelijk. Hoezo functioneer je niet je werkt er an 8 jaar ofzo. Zijn bazen kunnen hem niet zomaar ontslaan ivm een vast contract. Ook hebben ze maar gelijk zijn loon gehalveerd. 

Ze zijn niet verzekerd voor ziekte en deze gierige misbaksels zijn bang dat hij erger ziek word. Gelijk de FNV ingeschakeld.

Het slaat in als een bom en sander meld zich weer ziek omdat hij nog helemaal niet hersteld was. 

Op 2 december 2010 moet hij voor de eindcontrole naar rotterdam. Het is super slecht weer. Weer alarm sneeuw ijzel. Die dag is ook de dag dat we uitgerekend zijn voor ons meisje. Samen met zijn vader is sander naar rotterdam geweest voor de controle. Alles was goed, maar het duurde wel de hele dag ivm het slechte weer. 

Ik bleef thuis en hoopte dat de weeën niet begonnen. Dat gebeurde gelukkig niet. 

Een paar dagen later op 4 december begonnen ze wel. Nu zouden we snel papa en mama worden. Nouja snel?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je