{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie heeft er lang moeten persen?

Ik heb lang moeten persen (bijna 3,5 uur) en daar PTSS aan overgehouden. Schijnbaar komt het regelmatig voor dat vrouwen lang moeten persen maar ik heb het nog nooit gehoord/gelezen. Wat is nu waar?

Afbeelding blog 'Wie heeft er lang moeten persen?' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb tijdens mijn bevalling bijna 3,5 uur moeten persen. Hierdoor heb ik door uitputting de eerste momenten van mijn kindje gemist en er een PTSS aan overgehouden. De bevalling is nu 2 jaar geleden en pas heb ik een gesprek gehad met het ziekenhuis over mijn bevalling. Volgens hen komt het regelmatig voor dat vrouwen langer dan 2,5 uur persen maar ik heb dit nog nooit van iemand gehoord/gelezen. Ik kan het dus bijna niet geloven... vandaar de vraag of er meer vrouwen zijn die lang (meer dan 2,5 uur) hebben moeten persen. Alvast bedankt voor jullie reacties.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je