Snap
  • Bevallingsverhalen

We kunnen Aftellen .. nog 10 dagen

Mijn leven, Mijn gezin. Mama van twee prachtige kindjes ! vrouw van een lieve man !

Ik hield een blog bij op mommynini.wordpress.com ( allemaal nog te lezen) , over mijzelf, mijn gezin , en de eerste maanden van onze geweldige zoon Oliver Terry.

Nu vlak voor de geboorte van ons tweede wondertje , ga ik weer bloggen, over het weer mama worden, en het opgroeien van mijn twee kleine koters. 

9 oktober 2014 ben ik uitgerekend van ons tweede kindje , een meisje dit keer. 10 dagen voor de uitgerekende datum schrijf ik op mamaplaats mijn eerste blog.  Ik vind het spannend , zelfs nog spannender dan de eerste keer bevallen. Volgens mijn verloskundige komt dat omdat ik weet wat me te wachten staat. 

Ook kijk ik ontzettend uit naar de bevalling , omdat ik weet hoe zo'n bijzondere gebeurtenis het is , de geboorte van Oliver staat nog vers in mijn geheugen.

Ik heb af en toe van die momenten , kramp, enorme druk van de indaling, rugpijn ... Zal het dan nu beginnen?

Maar hoe zal het dit keer gaan ? Wanneer gaat het gebeuren? Hoe zal ze eruitzien? Hoe gaat Oliver erop reageren? we zullen het snel weten.....

9 jaar geleden

leuk een reply! dankje ! Ik zal jou blogs ook gaan volgen , idd heel leuk en leerzaam! en heel erg bedankt voor je lieve gelukswensen :)

9 jaar geleden

Wauw nog 10 dagen, spannend hoor! Leuk dat je ook meeblogt op Mamaplaats, ik blog hier ook al een tijdje en het is heel gezellig :). Ik kan me voorstellen dat je de bevalling spannend vind, en inderdaad omdat je weet wat je te wachten staat is het EXTRA spannend. Misschien valt het juist wel mee. Maar als je van het ergste uit gaat dan valt het altijd mee. Heel erg veel succes en liefde toegewenst!