{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat deed jij met de placenta?

Wat ik nu tegen kwam: een teddybeer gemaakt van een placenta. Nou, die sla ik even over ;)

Afbeelding blog 'Wat deed jij met de placenta?'

Er kan erg veel gedaan worden met de placenta. Het opeten en plaatsen in de tuin met een boompje erop zijn al oud nieuws en komt veel voor. Zo heeft een buurvrouw van me twee prachtige bomen in de tuin staan: gegroeid 'uit' de placenta's van haar inmiddels tienerdochters. Na de geboorte van Jamie ging het allemaal erg snel. Ik had aangegeven donor te willen zijn van het navelstrengbloed. Vervolgens is de placenta netjes de prullenbak ingegaan denk ik... 

Het maken van een afdruk lijkt me ook iets moois... Maar een teddybeer? Nee, dat gaat me te ver. Wat vind jij? Deed jij iets met de placenta? 

2_1500984100.png

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je