Snap
  • Bevallingsverhalen

Was je bang voor bevalling of angst??

ik was helemaal geen angst of bang voor bevalling.. voordat hoor ik als ik zwanger en angst word maar niet zo..

Toen ik geen zwanger was maar ik hoor veel van vrouwen en vrienden en familie's dat ze begon met eerste zwanger. bijna aan bevalling dan werden ze angst en of bang om te bevalling van pijn of etc..

Ik dacht oh dat kan wel gebeurt.. zeker wel heel veel pijn maar is zijn wel heel veel verschillende vrouwen bevalling. ander geen pijn, ander wel pijn, ander kort bevalling, ander langer tijden bevalling, keizersnede,, is nog meer ander verhaal horen..

En ben zwanger.. ik denk helemaal niet bang voor bevalling en ook geen denk aan hoe ik aan bevalling.

mensen zeggen tegen me bang voor bevalling.. ik zei helemaal niets hoor.. waarom zou ik angste, kan er wel veel pijn of erger.. Ja dat hoort het bij...

Tot ik aan bevalling Ja HEEL ERG PIJN, LANGE TIJDEN, 2 DAGEN LANG..maar na bevalling vergeet je alles wat pijn is. je houdt je baby aan.. mijn kindje ligt op mijn buik, gezond kindje. zeer blij, vreugde tranen.

en tweede kindje.. ook helemaal niets angst of bang voor bevalling. ik weet eerste bevalling erg zwaar maar ziet het wel.. tweede kindje, geen pijn, snel tijd.. aan persen beetje erger pijn en snel voorbij..

en jullie dan?? angste jullie voordat bevalling|??

9 jaar geleden

Geen angst maar vond het wel spannend!!

9 jaar geleden

Wat goed dat je geen angst voor de 2de gekregen had. Zo zie je maar dat ze heel verschillend kunnen zijn gelukkig. ik had ook geen angst maar heb dan ook 2 hele makkelijke bevallingen gehad.