{{ message.message }}
{{ button.text }}

Was je bang voor bevalling of angst??

ik was helemaal geen angst of bang voor bevalling.. voordat hoor ik als ik zwanger en angst word maar niet zo..

Afbeelding blog 'Was je bang voor bevalling of angst??'

Toen ik geen zwanger was maar ik hoor veel van vrouwen en vrienden en familie's dat ze begon met eerste zwanger. bijna aan bevalling dan werden ze angst en of bang om te bevalling van pijn of etc..

Ik dacht oh dat kan wel gebeurt.. zeker wel heel veel pijn maar is zijn wel heel veel verschillende vrouwen bevalling. ander geen pijn, ander wel pijn, ander kort bevalling, ander langer tijden bevalling, keizersnede,, is nog meer ander verhaal horen..

En ben zwanger.. ik denk helemaal niet bang voor bevalling en ook geen denk aan hoe ik aan bevalling.

mensen zeggen tegen me bang voor bevalling.. ik zei helemaal niets hoor.. waarom zou ik angste, kan er wel veel pijn of erger.. Ja dat hoort het bij...

Tot ik aan bevalling Ja HEEL ERG PIJN, LANGE TIJDEN, 2 DAGEN LANG..maar na bevalling vergeet je alles wat pijn is. je houdt je baby aan.. mijn kindje ligt op mijn buik, gezond kindje. zeer blij, vreugde tranen.

en tweede kindje.. ook helemaal niets angst of bang voor bevalling. ik weet eerste bevalling erg zwaar maar ziet het wel.. tweede kindje, geen pijn, snel tijd.. aan persen beetje erger pijn en snel voorbij..

en jullie dan?? angste jullie voordat bevalling|??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je