{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vrouw bevalt tijdens concert P!nk

Moeder en dochter maken het goed.

Afbeelding blog 'Vrouw bevalt tijdens concert P!nk'

De Britse Denise Jones zal haar bezoek aan het concert van P!nk in Liverpool niet snel vergeten. Ze beviel namelijk tijdens het optreden van de Amerikaanse zangeres van een dochtertje. Het meisje kreeg de naam Dolly Pink. P!nk maakte het nieuws via social media bekend en ook de kersverse baby zelf werd online geshowd. 

Tijdens het nummer Get This Party Started dacht Denise dat de bevalling weleens begonnen zou kunnen zijn. Vervolgens werd ze door twee dienstdoende artsen uit het publiek gehaald. "Het was meteen duidelijk dat de baby er snel aan zou komen, dus hebben we haar zo snel mogelijk naar de Eerste Hulp gebracht in het stadion. Er was geen tijd meer om Denise naar het ziekenhuis te brengen, dus besloten we ter plekke de baby in het Anfield Stadium ter wereld te laten komen," aldus arts John Matthews.

Nog geen vijf minuten later werd het meisje geboren. Ook de twee artsen konden hun ogen niet geloven. "Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Normaal gesproken haal je mensen om andere redenen uit het publiek, maar het was erg bijzonder, ondanks dat er alleen maar een paar bedden stonden. "

Dit bericht bekijken op Instagram

Dolly Pink wanted to get the party started ??❤️??

Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op

Met moeder en dochter gaat het goed.  "Ik ben nog steeds in shock en baal ook wel een beetje dat ik het concert heb gemist," grapte Denise. "Maar ik kan niet gelukkiger zijn dan ik nu ben. Oorspronkelijk zouden we haar Dolly Louise noemen, maar omdat ze tijdens het optreden is geboren hebben we haar Dolly Pink genoemd."

Bron: RTL Boulevard

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je