Snap
  • Bevallingsverhalen
  • post_short

Voorweeën??

Help dames, wat is jullie ervaring?? Hadden jullie eerst last van de voorweeën of....Ik ben inmiddels 38 wkn zwanger van mijn tweede, alleen t lijkt erop dat dit de eerste natuurlijke bevalling gaat worden. Bij mijn vorige zwangerschap liep ik 2 wkn over en ben uiteindelijk ingeleid, wat een ontsluiting van 4 cm opleverde dus na 12 uurtjes werd onze zoon middels een keizersnede gehaald.Dus weet niet zo goed, hoe t voelt om voorweeën te hebben. Ik heb sinds 2 dgn verschrikkelijke druk onderin mijn schaamstreek en dit houd vaak een aantal min. aan. (en erg pijnlijk) Maar heb geen vruchtwaterverlies gehad..

Wat zijn jullie ervaringen, wat kwam er bij jullie eerder?? T vruchtwater, de voorweeën of..

Ik hoor graag van jullie!! Thnxx alvast

Liefs Carina

10 jaar geleden

Ik dacht ook voorweeen te hebben, maar dat was al het echte werk. Bij de eerste dan. Ik was met de verloskundige aan de telefoon om mijn afspraak te verzetten, terwijl ik mijn 'voorween' moest wegpuffen. Het leek haar dan ook geen goed idee om mijn afspraak te verzetten, ik was gewoon al volop bezig, haha. Bij de tweede ging het zo snel, dat ik niet eens hebben kunnen nadenken over voorweeen. Die was er binnen drie uur. Hoop voor ju dat alles goed was bij de verloskundige, sterkte met de laatste loodjes :-)

10 jaar geleden

hier geen voorweeen gehad (niet bewust in ieder geval), 22.30u vruchtwater gebroken en geen wee en 1.55u geboorte

10 jaar geleden

Succes!

10 jaar geleden

Thnnxx allemaal.. Heb gebeld hoor, morgen toch ff voor controle heen. Bedankt voor jullie reacties. Laat jullie weten hoe t is afgelopen!