{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vanaf nu ben ik tante!

Mijn zusje is mama geworden, en dat betekend…Ik ben tanteeeee!!!! Een hele trotse tante!

Afbeelding blog 'Vanaf nu ben ik tante!'

Ik heb een nieuwe naam gekregen, die ik voor altijd met mij mee mag dragen. Ik ben namelijk tante geworden! Afgelopen dinsdag 22 september is mijn kleine zusje… (nou ja, klein…ze is een kop groter dan mij, maar zal altijd mijn kleine zusje blijven) die middag mama geworden van een hele lieve en mooie dochter!

Ze was Inmiddels alweer 41 weken en 6 dagen zwanger, dus waren we ontzettend blij dat we haar eindelijk konden ontmoeten! Haar naam is Juno en ze woog bij haar geboorte 3250 gram. Evenveel als Lola, die 4 weken vroeger geboren werd, dus óf Juno is een mini baby’tje óf Lola zou een reus zijn geweest na 41,6 weken. Wie zal het zeggen?

Ik ben verliefd!

Woensdagavond mochten we Juno voor de eerste keer komen bewonderen. Wat is ze een schatje! Ik ben verliefd! En wat ben ik trots op mijn zusje en haar man, maar vooral op de kleine Juno… ze doet het zo goed. Ik ben zo blij voor ze omdat ik weet hoe dol ze zijn op Lola en hoe vaak mijn zusje me heeft verteld dat ze ook een kindje zou willen zoals Lola. Zo lief!

Lola is vanaf nu niet meer de jongste telg in de familie, ze is vanaf nu zelfs het oudste kleinkind. Wat een verandering, hihi. Even wennen, maar o zo leuk! Lola is gewoon een grote nicht, en een reus naast de kleine Juno.

Het is en blijft en wonder!

Wat heerlijk al die schattige lieve baby’s. Ik word daar zo blij van! Nog twee van de vijf vriendinnetjes zijn nog zwanger, ik kan niet wachten tot zij voor de tweede keer mama mogen worden. Het blijft nog even spannend.

Wat is en blijft dat iedere keer weer een wonder!

Ben jij ook zo’n trotse tante? En wat vindt je van de naam Juno?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je