{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ultieme chocolade fudge cake

Foodies Kerst magazine

Afbeelding blog 'Ultieme chocolade fudge cake ' Achtergrond blur afbeelding

Vorige week viel Het Grote Kerstnummer van foodies op de deurmat. En wat werd ik blij van alle heerlijke recepten hierin!

Ik ben toen gelijk aan de slag gegaan en heb de allerlekkerste én verleidelijkste taart uit het tijdschrift gemaakt, namelijk de ultieme chocolade fudge cake. Machtig, fudgie, pure chocolade, gewoon in een woord jammie (haha, zo zeiden mijn neefjes het namelijk, moest hem wel delen met mijn familie op mijn eigen verjaardag).

Ieder jaar met Kerst maak ik het toetje, en ik heb de ultieme chocolade fudge cake natuurlijk al gemaakt. Helaas vindt mijn schoonfamilie pure chocolade niet zo lekker… dus ging ik verder bladeren voor het Kerst-toetje en toen kwam ik deze heerlijke Baileys-pecanblondies tegen!

Heerlijk met een bolletje vanille roomijs en een glaasje Baileys ernaast. Nog ideeën nodig voor een heerlijk feestmaal?

Vanaf 12 november is het magazine in de winkels te koop voor € 8.99, of bestel hem online via deze link en ontvang GRATIS verzending.

Dan kan je thuis aan de slag om zelf die mega lekkere machtige ultieme chocolade fudge cake te maken met pure chocolade botercreme. Jammmieeeee haha!

Afbeelding blog 'Ultieme chocolade fudge cake '

Hmm. Daar lik je je vingers bij af!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je