{{ message.message }}
{{ button.text }}

Thuis bevalling bij een volgende zwangerschap?

Mijn eerste zangerschap was in het ziekenhuis, geen rust, chaos en drukte! Ik wil thuis bevallen, maar kan dit ?

Afbeelding blog 'Thuis bevalling bij een volgende zwangerschap?'

Mijn eerst bevalling werd helaas medisch vanwege een zwangerschapsvergiftiging, waarschijnlijk erfelijkheid. Moeder precies hetzelfde meegemaakt! Helaas daalde onze kleine man niet in bij 9 cm en werd het een spoedkeizersnede, en kon ik het helaas niet zelf doen! Ik wou het zo graag zelf doen! 

Nu denken we toch om in de toekomst, geen idee hoelang nog en of het überhaupt mag lukken, om heerlijk thuis te bevallen als we zwanger zouden raken. Het lijkt me rustiger en natuurlijk een ontspannen sfeer in je eigen bed, zonder zoveel doktoren met wisselende diensten! 

De doktoren zijn enigszins bang dat mijn bekken vooral te smal zijn en raden aan om bij een eventuele volgende zwangerschap direct een keizersnede in te plannen, maar ach ik ben toch niet het enige kleine meisje van 1.60 m ? Ben zo benieuwd of er dames zijn die zo'n zelfde verhaal hebben meegemaakt, en me enigszins gerust kunnen stellen dat alles mogelijk is..... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je