{{ message.message }}
{{ button.text }}

THE day en de bubbel?!

De tweede keer bevallen en lekker in de bubbel?! Of toch niet?

Afbeelding blog 'THE day en de bubbel?!' Achtergrond blur afbeelding

Ruim 2 weken geleden was het zover op 28 mei 2019 is onze tweede dochter Charlie May Valkenier geboren. Precies een week na de uitgerekende datum (mede door het strippen; ben bang dat ze anders nog even had blijven zitten). Wellicht hebben jullie mijn eerdere blog gelezen over mijn medische indicatie n.a.v. het vele bloedverlies en een placenta die niet los kwam de eerste keer. En ja hoor dat was ook dit keer weer het geval. Gelukkig waren we hier beide dit keer al meer op ingesteld. Stiekem vond ik het niet zo erg dat na een nacht zonder slaap (want ja weeën) en alle pijn dat ik even onder zeil mocht om vervolgens weer pijn vrij wakker te worden en meteen een rakketje aangeboden kreeg! Hoewel het bloedverlies dit keer de helft was van de vorige keer (1,2 liter) was het nog steeds boven gemiddeld en moest ik mede hierdoor een nachtje blijven. Again geen ramp want zo'n eerste nacht wat hulp is stiekem best fijn. 

Nu twee weken later hebben we aardig ons ritme gevonden. Charlie doet het super goed en is een hele zoete baby. Ook de nachten gaan goed en zo komt ze soms maar één keer (let op dat betekent dat de tweede keer rond 6 uur is, dat is bij ons ochtend aangezien Ruby rond dit tijdstip wakker wordt). Maar over die bubbel waar sommige moeders in zitten en wellicht heerlijk in willen blijven, dat heb ik dus niet. Ik was blij dat ik na een week weer lekker naar buiten en op pad kon. De hele dag binnen zitten is gewoon niets voor mij. Natuurlijk vind ik het heerlijk om lekker te knuffelen met mijn meiden en te genieten met z'n 4e maar ik was blij dat ik me al vrij snel weer goed voelde en nu weer een terrasje kan pakken (uiteraard met baby). 

Ik ben benieuwd of er meer moeders zijn die niet wachten konden om weer op pad te gaan en uit de bubbel te komen, of dat je dat juist heel lastig vond? Nu het mooie weer nog en dan nog even volop genieten van mijn verlof!

Liefs Aimée 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je