{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stamcellen opslaan van je baby??

Waarom worden zwangere vrouwen niet geinformeerd over het opslaan van stamcellen.

Afbeelding blog 'Stamcellen opslaan van je baby??'

Ik snap het niet, toen ik in 2009 zwanger was van mijn 1ste kindje las ik toevallig een stukje over stamcellen opslaan in het blad the quest. Ik ben me er meteen in gaan verdiepen en heb toen bij de bevalling stamcellen af laten nemen. Ook bij mijn 2de kindje in 2013 heb ik dat laten doen. Die keuze was snel gemaakt. Ik heb bij alle 2 mijn zwangerschappen een andere verloskundige praktijk gehad. Jammer genoeg werd ik bij alle 2 niet geinformeerd over het opslaan van stamcellen. Steeds als er een bekende van mij zwanger is vertel ik over de mogelijkheid die je hebt (echter wel tegen betaling) om dat te doen. Ik doe dat heel graag, maar vind het zo jammer dat zwangere vrouwen niet geinformeerd worden. Ik ken moeders waar ik aan vertel dat wij stamcellen hebben opgeslagen, zeggen dat ze er nog nooit van hebben gehoord en als ze het zouden geweten hebben daar ook voor gekozen zouden hebben. Een gemiste kans! Hopelijk hebben we het nooit nodig, maar mocht het zo zijn hebben wij het gelukkig.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je