{{ message.message }}
{{ button.text }}

spoedkeizersnede

Afbeelding blog ' spoedkeizersnede' Achtergrond blur afbeelding

Het is inmiddels alweer 7 jaar geleden maar het heeft zijn sporen nagelaten. Zo begin ik mijn eerste blog ;) Ik ben diabeet en inmiddels moeder van de 2 liefste kinderen ter wereld maar wil dit nog even met jullie delen. 

We slaan ff wat details over en we beginnen gelijk met de bevalling.... er werd een vermoedelijke zwangerschapsvergiftiging geconstateerd dus ik moest ingeleid worden een veter met hormonen wordt dan binnen gehangen en het wachten kan beginnen nou ja wachten nog geen 2 uur later vol in de weeën ik was toen 37,5 week zwanger nog even tussendoor. Na 33 uur weeën de conclusie meneertje heeft zich tijden de weeënstorm nog even omgedraaid en werd een sterrenkijkertje dus een spoedkeizersnede was na het dalen van zijn hartslag echt nodig. Dus dan kom je daar op de OK en gaat alles in eens heel snel beetje te snel want helaas is de ruggeprik verkeerd gezet waardoor deze omhoog sloeg en ik geen adem meer kreeg en dus gelijk onder volledige narcose dus al met al heb ik mijn heel bevalling niet bewust meegemaakt en alleen het kadootje gekregen wat er bij hoorde mijn lieve mannetje (nu inmiddels al 7 jaar) dit was even een kort blogje moet nog een beetje uitvinden hoe het allemaal werkt 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je