Snap
  • Bevallingsverhalen
  • post_short

Soort "natuurlijke" bevalling

Er zijn verschillende soorten natuurlijke bevalling. Ik ben erg benieuwd naar de ervaringen.

Ik ben erg benieuwd naar de soorten bevallingen die jullie hebben meegemaakt. Maar dan vooral de houdingen. Ik ben de eerste keer op een ziekenhuisbed bevallen die in allerlei standen kon.

Maar ik ben ook erg benieuwd naar bad/waterbevallingen, het gebruiken van een baarkruk of andere dingen. Vooral of je het een ander zou aanraden. Niet teveel details want ik kan elk moment bevallen ;) hihi :)

10 jaar geleden

Heeft er iemand wel eens gebruik gemaakt van zo een pompje tijdens de bevalling. Dan kun je zelf tussen de weeën door een dosis toedienen. Ik kan me namelijk voorstellen (zoals bij een weeënstorm) dat je het pompje wel 100 keer inknijpt en je jezelf wat te veel toedient ;)

10 jaar geleden

Zoveel verschil bij iedereen... De eerste bevalling ging goed en snel. Helaas wel ontelbaar veel hechtingen. Had stiekem de tweede nu ook wel verwacht maar alle tekenen dat er iets zou gaan gebeuren zijn weg. Die zit komende week nog wel even goed in mijn buik. Helaas voor mij, fijn voor de kleine.

10 jaar geleden

Heerlijk thuis in me eigen bed. Gewoon liggend op me rug, ging prima!

10 jaar geleden

Ik ben twee keer in het ziekenhuis bevallen. Liep al vanaf het begin bij de gynaecoloog ivm schildklierziekte. Bij de 1e opgenomen in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging en regelmatig dalende hartslag van de kleine. Ben met ruim 34 weken ingeleid. Lag op van alles en nog wat aangesloten, dus moest op bed bevallen. In totaal heeft de bevalling 6 uur geduurd. Bij de 2e ook ingeleid, deze keer met bijna 39 weken ivm te weinig vruchtwater. Die bevalling ook op bed, daar kon ik me het beste ontspannen. Hij was er in 2 uur en 17 minuten.