{{ message.message }}
{{ button.text }}

Snelle bevalling (40 + 2 dagen)

Bevalling

Afbeelding blog 'Snelle bevalling (40 + 2 dagen) ' Achtergrond blur afbeelding

Ik was 11 oktober uitgerekend, onze kleine man die zat nog prima. Toen was het wachten tot meneer zich ging melden.

De nacht van 12 op 13 oktober had ik ineens vocht verlies “ of het ook vruchtwater was geen idee”, ik dacht zou het dan vandaag zijn dat hij zich ging melden? De hele nacht rommelde het wel al wat maar ik dacht als het zo zal zijn dan kan ik beter gaan slapen, maar dacht je dat ik kon slapen nee haha.. 1e keer beneden gekeken bij onze katten en toch weer naar bed 2e keer uit bed toch maar een kop warme melk proberen, weer proberen, het begon steeds meer te rommelen.. het was half 5 en ben ik onder de douche gestapt en om 5uur toch mijn man wakker gemaakt.. ik wist niet meer wat ik moest.. mijn man heeft om half 9 de verloskundige gebeld, zij kwam om half 10 toen had ik nog maar net 1cm ontsluiting.. het kom nog wel dagen duren, als het einde van de dag nog niet vorderde ging de verloskundige het ziekenhuis bellen. 

Blijkbaar zat ik dus al volop in de weeën, waarvan ik dacht dat het voorweeën waren 🙈.. ik zei tegen mijn man rond een uur of half 12 bel maar weer want volgens mij zit ik nu volop in de weeën, half 1 was ze hier weer en wat blijkt! 5cm ontsluiting! 🙏🏼  Gauw het ziekenhuis bellen en gauw naar het ziekenhuis & in het ziekenhuis werd de vliezen om 14uur gebroken en toen wou graag nog pijnbestrijding “verloskundige vond het niet zo leuk omdat ik al zo ver gekomen was haha” ik werd overgedragen aan het ziekenhuis ondertussen wachtte ze tot mijn man weer terug kwam, hij was de spullen aan het halen. Opgeven moment zei ik tegen de verloskundige, je mag wel weer kijken want voel meer druk van onderen.. ik had 10CM ONTSLUITING!  ik mocht gaan persen, toen kwam mijn man binnen gelukkig en de verloskundige is gaan bellen voor extra hulp  & ik mocht beginnen met persen dat was om 15uur & was krijg je dan een oerdrang! En toen kwam de kraamverzorgende binnen, was heeft ze mij gerustgesteld tijdens de bevalling! Ons mannetje kreeg het op geven moment moeilijk dus ik moest ingeknipt worden en toen was onze Finn er! 💙 

Wat was ik emotieloos.. ik was zo moe van de bevalling en ervoor omdat ik geen slaap heb gehad die hele nacht niet. Hadden jullie dat ook? Ik had de weeën veel erger verwacht   . 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je