{{ message.message }}
{{ button.text }}

Snel

Deel 2

Afbeelding blog 'Snel' Achtergrond blur afbeelding

En sneller gaat het! Ik vind het fijn dat de verloskundige kan en wil blijven, ik voel dat het niet lang meer kan duren.
Ze stuurt me nog naar de wc, maar aangezien ik de hele dag niet echt gegeten of gedronken heb komt er niks... Behalve dan een allereerste perswee.
Ik ben even in lichte paniek, omdat ik denk dat m'n kleintje zo de wc in floept. Deze perswee komt ook zo onverwacht dat ik niet kan nadenken en mijn lichaam vanzelf mee perst. Als het voorbij is, haal ik opgelucht adem en ga snel (zo snel als kan wanneer je aan het bevallen bent) naar de kamer terug.
Ik ga op de baarkruk (van tevoren leek me dat fijn) en de verloskundige breekt m'n vliezen. Dat voelt heel irritant, maar waarschijnlijk ook omdat ik met de volgende perswee het idee heb dat het veel te snel gaat. Verschrikkelijk ding, ik moet eraf en half gaan liggen bedenk ik me.
Als ik lig ben ik heel relaxed en kan ik rustig meepersen. Na een kwartier komt er een glibberige baby en ik zie het meteen...een piemel!
Volmaakt tevreden hou ik 'm dicht tegen me aan. Wauw.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je