{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slechte ervaring met inleiden bevalling?

Inleiden van de bevalling; hebben jullie daar ook ( slechte ) ervaring mee?

Afbeelding blog 'Slechte ervaring met inleiden bevalling?'

Vandaag is het precies 7 jaar geleden dat mijn oudste dochter werd geboren. Automatisch kijk je dan weer even terug naar de bevalling. Bij beide bevallingen ben ik via een infuus ingeleid. Bij de eerste bevalling viel het hartje van onze dochter 'weg' en dit werd een spoedkeizersnee. Bij de tweede had ik extreme weeenstormen. Ook toen was de hartslag veel te laag. Gelukkig werd het net geen spoedkeizersnee. Ik heb altijd het idee gehad dat het ( onprofessioneel ) inleiden daar iets mee te maken heeft gehad.

Hebben jullie wel goede ervaringen met het inleiden van de bevalling?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je