{{ message.message }}
{{ button.text }}

Schoonmoeder

Mijn schoonmoeder is echt zo'n bemoeihal en zo'n iemand van ik weet alles beter, dus ik wou haar er niet bij hebben. Ik was bang...

Afbeelding blog 'Schoonmoeder'
Hoi ik ben Nienke en ik ben 21 jaar en heb 1 dochtertje van 10 maanden. Ik vroeg me wat af. Tijdens mijn zwangerschap van m'n dochtertje heb ik heel veel problemen gehad met mijn schoonmoeder over de bevalling. Ze eiste perse dat ze bij de bevalling zouden zijn. Ik woon in een maisonnette woning boven verdieping zo hebben jullie een beetje een idee waar ik 't over heb. Ze eiste perse dat ze in de woonkamer zouden zijn als de weeen zouden beginnen, maar daar had ik totaal geen zin in. Aangezien het mijn eerste kindje zou zijn. Mijn schoonmoeder is echt zo'n bemoeial en zo iemand van "ik weet alles beter", dus ik wou haar er niet bij hebben. Ik was bang dat ze zich met alles ging bemoeien en zelfs mn eigen bevalling zou begeleiden. Mijn vriend vond het vreemd dat ik haar er niet bij wou hebben en mijn eigen moeder wel. Uit eindelijk heb ik stand bij voet gehouden en waren ze er niet bij, wat natuurlijk tot ruzie leide tussen ons alle. Maar nu komt het mooie als ik weer zwanger word/ben dan moet ik van mijn vriend kiezen of niemand er bij (behalve hij dan) of niemand erbij. Maar ik weet dus niet wat ik dan zou moeten doen m'n schoonmoeder wil ik er in geen mogelijkheid bij willen hebben mn schoonvader maakt me niks uit hem vertrouw ik wel op z'n woord. Maar als zij er niet bij mogen dan mag m'n moeder dat ook niet van m'n vriend. Terwijl ik mijn moeder er de volgende keer er gewoon weer bij wil hebben. Ze heeft me toen super goed gesteund en daar had ik heel veel aan. dus wat zou ik er dan aan moeten doen het heeft me namelijk heel veel stress toen geleverd en nu nog mooi.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je