{{ message.message }}
{{ button.text }}

opzeker 1e 3 maanden na je bevalling tranen

iedereen heeft het er over, kraamtranen maar hoelang duren deze nou eigenlijk echt!?

Afbeelding blog 'opzeker 1e 3 maanden na je bevalling tranen' Achtergrond blur afbeelding

ik neem jullie even 12 weken terug in de tijd :)

Daar zit je dan net terug van t ziekenhuis na een vrij interessante bevalling. je komt thuis en alles komt los. en dan vooral die tranen om niks kon ik gaan zitten huilen,

vriend kwam 2 minuten later thuis dan afgesproken en BAM de sluizen gingen open, ik had t flesje niet warm genoeg gemaakt en ik was helemaal overstuur, onder goed overleg besloten niet veder tegaan met de borstvoeding en tadaa daar waren ze weer zelfs bij een simpele opmerking waar iedereen om moest lagen kon ik de dweil pakken. nou hou ik best een beetje van overdrijven maar dit had ik nog nooit mee gemaakt. dat was dus 12 weken geleden in de kraamweek en ik met me goede bedoelingen dacht natuurlijk na die week ben ik klaar met al dat gejank maar helaas nu 12 weken later kan ik nog steeds om de kleinste dingen in tranen uitbarsten..

maar het ergste vind ik nog dat waar ik ook ben als ik een baby'tje zie dat ik gewoon moet huilen alsof me leven er vanaf hangt en het zelfde heb ik met bevallingen. dus kraamtranen me hoela dit zijn meer de op zeker 1e 3 maanden na je bevalling tranen.

erg interessant hoe je lichaam en al die hormonen je zo onwijs voor de gek kunnen houden.

maar ondank de op zeker 1e 3 maanden na de bevalling tranen is me dochtertje het zeker meer dan waard.!

toedelss 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je