{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opeens braken dan mijn vliezen 28-4-14

Vroegtijdig gebroken vliezen met bevalling met 30 weken als gevolg. Heftige tijd maar ons meisje doet het nu super

Afbeelding blog 'Opeens braken dan mijn vliezen 28-4-14'

28-4-14 liep ik niets vermoeden naar de plus om boodschappen te doen, ik was 30 weken zwanger ik voelde iets druppelen en mijn broek werd steeds natter.! Ooooh nee dacht ik snel naar huis ik heb in mijn broek geplast,

Maar het bleef er uit lopen. Vk gebeld die  komen kijken en me door gestuurd naar het ziekenhuis. 

Daar vonden ze het op vrucht water lijken dus tesjtes gedaan nee mevrouw gaat u maar naar huis het is geen vruchtwater, thuis aangekomen heb ik echt handdoeken in mijn broek moeten leggen om het water op te vangen zo heb ik dat volgehouden tot de dag erna 17:00 uur. Weer terug gegaan en aangedrongen dat het noet kon dat er liters afscheiding uit mij kwamen weer test gedaan en wat bleek het was vruchtwater., pfff domperr

Ik kreeg meteen weeën remmers voor weeën die ik niet had en longrijpings spuiten. En werd per ambulance afgevoerd naar maastricht. Daar heb ik dan gelegen met bed tust tot vrijdag 02-05-14 en daar kwam ze mijn mooie lieve meisje bibi., ze ademde niet ik mocht haar niet zien. Meteen werd ze weg genomen door een team kinderartsen en neonatologen.. Een half uur later werd me verteld dat het goed ging en ze naar de afdeling ging wat een hell. Ik kon mijn meisje gaan bezoeken zo bang eerste wat je ziet is een mini babytje van 32 cm en 1036 gram met allemaal slangetjes en zuurstof etc. Maar tegelijk was ze ook zoo mooi. Na een dag was de zuurstof niet meer nodig en ademde ze zelf zo trots! Na 2 lange weken op de nicu mocht ze overgeplaatst worden baar sittard een stap dichter bij huis daar hebben we nog bijna 6 weken met haargezeten  en toen mocht onze prinses eindelijk met ons mee naar huis wat een feest nu is ze 3 maanden 53 cm en bijna 4 kilo proud mommy 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je