Snap
  • Bevallingsverhalen
  • Sterrenkindjes
  • prematuurbaby
  • stilborn
  • Jaxx
  • daley

Onze sterrenkindjes

Hoi mede mommys. I'm New here 

Ik ben Bianca, 27 jaar oud en getrouwd met de liefde van  mijn leven. Al bijna 13 jaar samen en veel meegemaakt. Zo jong wij nog zijn, hebben wij al veel shit meegemaakt, 2 prachtige kindjes verloren, aan 2 heel verschillende oorzaken. Ons 1e zoontje Daley is 5september 2019 geboren,bij een zwangerschapsduur van 28 weken. Hij is via een spoedkeizersnede geboren. Ons zoontje had een aangeboren hartafwijking( tetralogie van fallot). Hij heeft 13 weken in het Wilhelmina kinder ziekenhuis gelegen en mocht daarna eindelijk mee na huis,maar kreeg thuis een dubbele longontsteking.Hij is helaas vlak voor kerst overleden. Ons 2e zoontje Jaxx is 13 september 2020 geboren met een zwangerschapsduur van 35 weken. Hij is stilgeboren. Maar hij was een kerngezonde baby, die ons helaas door de vingers is geglipt. Ik neem jullie in de andere blogs mee,in het hele verhaal van beide kindjes. Maar zo hebben jullie al een klein beetje een beeld  van mijn leven,onze rollercoaster van afgelopen jaren. 

3 jaar geleden

Wow hier word ik echt sprakeloos van... Ik kan mij niet voorstellen hoe het is om dit 1 keer mee te moeten maken, laat staan 2 keer. Zeer veel sterkte gewenst. Jullie hebben alvast 2 prachtige beschermengelen die over jullie waken. <3

3 jaar geleden

Wat ontzettend heftig voor jullie😢 Ik wens jullie alle kracht van de wereld, dit zou geen enkel ouder mogen meemaken 💔

3 jaar geleden

Ik heb dit jaar 1 zoontje kort na de geboorte verloren, ik kan me niet voorstellen hoe het moet zijn om ook een tweede keer dit door te moeten maken. Ik wens jullie enorm veel kracht toe in deze onvoorstelbaar moeilijk tijd.

3 jaar geleden

Wat ontzettend heftig voor jullie😢. Ik wens jullie heel veel kracht toe 🤗😘