{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ons zoontje is geboren!

Afbeelding blog 'Ons zoontje is geboren!' Achtergrond blur afbeelding

3 februari 2020, een datum die wij nooit meer zullen vergeten. Ons zoontje en broertje Manu Rey Herben is toen namelijk geboren! Inmiddels zijn we langzaam aan weer uit onze cocoon aan het kruipen en werd het dan ook tijd om alle mamaplaats lezers in te lichten.

Ons kleine mannetje is op 3 februari 2020 om 14:38 geboren in het CWZ in Nijmegen. Ik was toen 39 weken en 1 dag zwanger. Maar omdat ik erg veel last had van klachten (waaronder hoge bloeddruk) heeft de verloskundige in samenspraak met het ziekenhuis besloten dat het tijd werd om ingeleid te worden. Dit vond ik heel erg spannend omdat dit bij de bevalling van Noé niet zo goed is gegaan. Ik kwam toen in een wezenstorm terecht en ook lukte de ruggenprik niet. Dit was voor mij echt een traumatische bevalling.

Gelukkig ging het bij deze bevalling wel goed! De ruggenprik werkte en ik heb het echt als een hele mooie ervaring gezien. Een groot verschil met de eerste dus! Ons mannetje doet het erg goed! Hij is prachtig gezond en over het algemeen heel erg rustig. Zijn grote zus daarentegen is door het dolle heen. Waar ze kan wilt ze ook maar al te graag helpen. Verschonen, flesjes geven, speentjes aangeven en knuffelen. Ze wilt het allemaal doen!

Voor nu dus ik weer even in mijn bubbel, maar binnenkort komt er natuurlijk nog veel meer over mijn leven als moeder van 2 online.

Wil je op de hoogte blijven van mijn day to day life? Vergeet dan niet om mij te volgen op Instagram.

Liefs,

Jamey

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je