{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ons mooie meisje, helemaal af ♥️

Bevallen wanneer je weet dat het niet goed gaat aflopen.. Het moeilijkste wat er is..

Afbeelding blog 'Ons mooie meisje, helemaal af ♥️' Achtergrond blur afbeelding

We melden ons om 0800 uur in het ziekenhuis en worden opgevangen door een lieve dame die ons meeneemt naar onze kamer, we lopen langs de kraamafdeling, pijnlijk, een confrontatie die we nog vaak gaan krijgen..

Ik kleed me om in mijn nieuwe nachthemd, speciaal voor de gelegenheid gekocht, eigenlijk het enige moment van de afgelopen dagen dat ik brak.. Lopend in de Hema dacht ik ineens, die mensen om me heen zouden eens moeten weten wat ik nu sta te doen.. En dat besef kwam bij mij ook ineens heel hard binnen. Ik liet mijn man afrekenen en ben met betraand gezicht de winkel uitgelopen. 

Ze komen binnen met de medicatie om de bevalling op gang te brengen. Je lichaam is er natuurlijk nog helemaal niet klaar voor dus het is gissen hoe lang het gaat duren

In de ochtend rommelt het wat maar de weeën zetten niet door dus ze verhogen de medicatie. Vanaf ongeveer 15:00 uur zijn de weeën van het een op het andere moment enorm heftig en uiteindelijk wordt 2 uur later ons meisje geboren. Ze is volledig intact en wordt direct op mijn borst gelegd. Ik voel me toch trots en er komt direct een moedergevoel over me heen. De placenta komt er ook vlot achterna 

Ze mag de hele avond in haar mandje hij ons op de kamer blijven, voor de nacht gaat ze naar de koeling van het ziekenhuis. Mijn man en ik mogen beide de nacht blijven en de volgende morgen nemen we afscheid. De dame van de uitvaartverzorging haalt haar op en ze zal op vrijdag gecremeerd worden. 

En dan kom je thuis in een leeg huis met een lege buik.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je