{{ message.message }}
{{ button.text }}

Na 9 maanden..

Het einde is in zicht!

Afbeelding blog 'Na 9 maanden.. ' Achtergrond blur afbeelding

Onze eerste zwangerschap, de eerste paar weken zo ontzettend ziek geweest. Tot 2 keer toe opgenomen geweest in het ziekenhuis. Maar na 20 weken ging alles gelukkig een stuk beter en kon ik er eindelijk van genieten! We wisten niet wat je was. Natuurlijk iets moois! Na 40 weken was ik er ook wel weer klaar mee. Gelukkig ben jij gekomen met 40+1. Vanaf ‘s ochtends vroeg had ik al weeen. De verloskundige was geweest en kregen we de keuze of we thuis wouden blijven of naar het ziekenhuis wouden. Blij dat ik de keuze gemaakt heb om naar het ziekenhuis te gaan.. Daar hebben ze uiteindelijk mijn vliezen gebroken en kwamen ze erachter dat jij het niet meer fijn had in mijn buik. Na het ctg apparaat en allerlei andere onderzoeken had ik ineens een heel team voor me staan. Met spoed naar de OK. Nou, dan schrik je even... gelukkig waren ze er op tijd bij.. Een paar uur later werd ik wakker en kreeg ik te horen dat we een meisje gekregen hadden! Wat waren we blij dat alles goed gegaan was! Het is allemaal zo ontzettend snel gegaan maar toch ben ik heel erg dankbaar voor de artsen die gespecialiseerd zijn in hun werk. Ons meisje had namelijk 4 keer de navelstreng strak omstrengeld om haar nek.. Ik wil er niet aan denken wat er gebeurd was als we niet de keuze gemaakt hadden om naar het ziekenhuis te gaan.. Nu 9 maand verder gaat het super goed en is ons prinsesje super tevreden! Ik denk er nog vaak aan terug..

Het herstel van de keizersnede ging erg moeizaam en ook met wat complicaties, maar daar vertel ik de volgende keer meer over!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je