{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn man hielp me door mee te puffen! En die van jullie

Van te voren is het lastig voor te stellen hoe een bevalling loopt, laat staan hoe de aanstaande papa zich staande houd!

Afbeelding blog 'Mijn man hielp me door mee te puffen! En die van jullie'

Naar mijn mening moet je nuchter de bevalling in gaan, want je kan van te voren niet voorspellen hoe dat zal gaan lopen... Ik had al weken een hoge bloeddruk, en voelde me steeds zwakker worden. 20 kilo erbij, kon amper lopen en voelde me net een zeehondje ;-) ... Maar wat was mijn man lief op dat moment! Steunde me bij alles, en zei elke dag dag hij me knap vond! Heel fijn ! 

Op een avond wilde we nog even all you need is love op bed gaan kijken, en ik moest even naar het toilet. Hij keek mij aan, zag hoe ik stond te wankelen op me benen! Iets zei tegen hem dat we snel naar het ziekenhuis moesten! Gelukkig ook maar, want ik had een zwangerschapsvergiftiging en een epeleptische aanval. Ben direct opgenomen, en vanaf dat moment is hij niet meer van mijn zijde afgeweken. Zelfs had hij vrij van zijn werk gekregen! 

Na een aantal dagen hebben ze weeën opwekkers aangezet en kon het feest beginnen. Hoe moeilijk ik het ook had, hij hielp me bij alles! 

Mijn spuug opruimen, mee puffen, knuffelen, washandje op me hoofd houden!

Ik ben hem zo dankbaar! Hoe was jullie ervaring met de aanstaande papa?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je