{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn bevallingsverhaal - 5 dagen weeën gehad

Ik neem je mee in mijn bevallingsverhaal

Inmiddels is ons lieve meisje alweer 1,5 jaar. Maar mijn bevalling zal ik niet zo snel meer vergeten. Dit is trouwens niet perse in negatieve zin. Want ik heb ondanks dat mijn heel lang duurde het niet als heel heftig ervaren. 

In de video neem ik je mee in mijn hele bevalling en de dagen die daar aan vooraf gingen. 

Mijn zwangerschap was alles behalve roze geur en maneschijn. Maar er groeide een meisje in mij, en dat maakte alles dragelijk! Vinden jullie het leuk om hier meer over te lezen? laat het dan zeker weten. Dan ga ik mijn zwangerschap voor jullie uitschrijven! 

Maar mijn bevalling... na dat ik al twee keer met beginnende weeën in het ziekenhuis had gelegen maar die gelukkig weer afnamen. Begon het met 38,2 weken toch echt te rommelen. Zondag avond begon ik al wat last te hebben en maandag ochtend was dat nogsteeds het geval. Tijd om de verloskundige maar eens te bellen. Zij kwam langs, en inderdaad het leek erop dat het was begonnen. Mijn vliezen waren nog niet gebroken, dus ik kon het thuis lekker afwachten. In de video vertel ik hier uitgebreid over. Want mijn weeën waren aanwezig, alleen mijn ontsluiting kwam maar niet op gang.. Uiteindelijk had ik op dinsdag nog steeds weeën maar maar 1 cm ontsluiting. Woensdag zat ik op twee cm ontsluiting maar verder dan dat kwam ik niet. Toen hebben we samen met het ziekenhuis besloten dat ze mij op vrijdag gingen opnemen..

Hoe dit afliep vertel ik je hier. -> https://www.youtube.com/watch?v=53VuVcSo-kE

Hoe begon bij jou de bevalling? en met hoeveel weken?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je