{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn bevalling van onze tweede

Mijn bevallingsverhaal van onze dochter

Afbeelding blog 'Mijn bevalling van onze tweede'

Het is juli 2018 en het is warm, heel erg warm en ik ben 37 weken zwanger.
Ik weet dat het nog wel 5 weken kan duren maar toch ging ik vanaf dat moment wachten... wachten op de bevalling, wachten op de komst van onze dochter!
Met elke warme dag dacht ik blijf nog maar even zitten met deze hitte wil mama niet bevallen!
En ze luisterde naar me want ik was nu 39 weken en het werd wat minder warm dus nu zei ik kom maar meisje we zijn er helemaal klaar voor om je te ontmoeten!
Nou dus niet.. 40 weken geen baby ppfff
De ochtend van 40 weken en 1 dag dacht ik zul je zien ik wilde zo graag dat ze bleef zitten in verband met de hitte dat ze nu denkt ik blijf lekker zitten tot het einde...
Maarrrr die dag lag ik in bed even te rusten en om 14:15 voelde ik iets raars een soort van schok in mijn buik, Ik liep heeel rustig naar de badkamer en zonder erbij na te denken trok ik mijn broek naar beneden en viel er wat water op de grond, een heel klein beetje dus ik dacht is dit wel vruchtwater of wat anders?
14:30 voetbal begon dus ik zat inmiddels beneden op de bank en mijn man zei nog niet bevallen nu he eerst voetbal!!!
Ik verloor nog wat water en kon wat opvangen in een glaasje en maakte hier een foto van en stuurde het naar mijn kraamverzorgster, jeeeuj zegt ze je vliezen zijn gebroken! Ga maar even onder de warme douche zitten (douche kruk heerlijk!!!) En misschien komt het op gang.
15:05 Ik stond nog geen 5 min onder de douche en BAM daar waren de weeën, mijn man met zijn grote voetbal mond zat met een klein hartje bij me en hield de weeën bij, om de 3 min 1 min en geloof me ze waren intens! Ik zat met rollende ogen en klappende kaken mijn weeën op te vangen en mijn man zegt nou ik ga de vk maar bellen want dit ziet er serieus uit! Ze was er rond 16:10 ik stond op uit de douche en stond wijdbeens en zei uhhmm ik moet persen!!!!
Ze keek en zei yesss ga maar op het bed liggen je hebt 10 cm!!!
18 minuten later om 16:33 werd thuis op bed onze prachtige dochter Lareya geboren, 4300 gram en 52 cm.
Vol trots kwam haar grote broer kijken en hij wilde haar gelijk op schoot en nu een maand later is hij de beste grote broer die we ons maar kunnen wensen!
Trots en dankbaar ben ik op ons mooie gezin!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je