Snap
  • Bevallingsverhalen
  • post

meer bloedverlies na bevalling

Ikben nu elf weken geleden bevallen en ben nu net voor de tweede keer ongesreld geworden. Verlies enorm veel bloed en heb ook pijn daar beneden

Mijn bevalling: ik ben ingeknipt en er is een zuignap aan te pas gekomen.

Ik ben nu elf weken geleden bevallen en ben nu voor de tweede keer ongesteld en heb gelezen dat de meeste pas na twee maanden voor het eerst menstrueerden.

Alleen het is veel meer bloedverlies als voor bevalling en het doet ook pijn,tijdens het lopen en plassen opstaan en weer gaan zitten enzo.

Ik ben ook gewoon regelmatig ongesteld geen klonten en gewoon helder bloed.

Bij de eerste keer naar menstruatie had ik de eerste dag a anderhalve dag wel bruin bloedverlies deze keer niet is dat normaal.

Het lijkt net of ik pas bevallen ben toen had ik ook tijdens het plassen pijn en met het zitten en opstaan.

Maak me gewoon druk om niks denk ik

Is dit normaal, gaat dat bloeden nog verminderen en word de pijn tijdens seks ook nog minder of blijft dat zo. Heb er bij bepaalde standjes echt pijn aan dus die doen we dan ook maar niet!

Hopelijk zijn er andere moeders die adviezen hebben of me gerust kunnen stellen en misschien hetzelfde ervaren.

Een aantal dingen waar ik mee kamp en hoop dat er iemand reageert, mijn kleine mannetje is het waard, ontzettend lieve baby en hou super

Veel van hem.

Een trotse mama

10 jaar geleden

Hoi Heb contact gehad met gyne die zei dat het mooi aan het genezen is! En nu derde dag menstruatie is die pijn ook wat minder geworden maar hij zei dat dat vrij normaal is. Verwacht ook dat het op seksgebied wat beter zal gaan in de loop der tijd. Maarja daar heb ik nu niet veel boodschap aan het is gewoon irritant.

10 jaar geleden

He wat naar dat je zo lang nog klachten hebt! Gauw naar de dokter en hopelijk ben je er snel weer vanaf!

10 jaar geleden

Ja, niet wachten ermee.. ff langs bij de dokter.. ik ook ingeknipt en een vacuümextractie gehad (zuignap zoals jij het noemt).. ik had ook wat meer bloedverlies (de eerste 2 keren ongesteldheid) maar had 2 maanden na mijn bevalling alweer een mirenaspiraaltje erin.... en daarna veel 'spotting' gehad... en ja, de sex is weer ff wennen... de eerste paar keren was het niet echt comfortabel... maar alles moet daar ook gewoon 'helen'... alles weer 'voorzichtig' proberen en vooral niet overbelasten zou ik zo zeggen...

10 jaar geleden

Inderdaad even een arts raadplegen...succes!