{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lola heeft een zusje!

Na een lange zware zwangerschap én een generale repetitie is ze daar dan eindelijk! Lola heeft een zusje! Wat zijn we blij dat ze er is!

Afbeelding blog 'Lola heeft een zusje!' Achtergrond blur afbeelding

Je leest het goed! Op 26 augustus 2016 ben ik opnieuw mama geworden van een heel mooi lief meisje. Na een zwangerschap vol met kwaaltjes waar geen eind aan leek te komen lukte het bij de tweede inleiding wel om te bevallen van onze dochter. Eindelijk waren zowel mama als kind er helemaal klaar voor. Wat een opluchting en vooral, wat is het genieten!

Wat waren de laatste weken van mijn zwangerschap afzien. Vanwege mijn te hoge bloeddruk zat ik zo ongeveer bijna dagelijks aan de bloeddrukmeter en CTG machine in het ziekenhuis. Thuis moest ik rustig aan doen en bij verandering mijzelf melden. Uiteindelijk mocht ik komen voor een inleiding waarna ik na nog geen 24 uur later weer naar buiten liep uit het ziekenhuis zonder baby. Dat was even zo ontzettend omschakelen. Weer terug naar huis en afwachten in onzekerheid en luisteren naar mijn lichaam. 

Supergirl

Dat ging met ups en downs waarna ik uiteindelijk 9 dagen later opnieuw werd opgenomen voor poging nummer twee. Opnieuw ging ik vol goede moet naar het ziekenhuis. Zou ik dit keer wel met baby in mijn armen naar huis komen? Alles liep voorspoedig en 24 uur later kwam mevrouwtje als supergirl met haar armpje eerst naar buiten. Hallooooo wereld, hier ben ik dan!

Wat een gevoel van opluchting, blijdschap, geluk, rijkdom, pijn en nog heel veel andere emoties gingen er op dat moment door mij heen. Daar is ze dan eindelijk! Ik ben gewoon mama van twee meisjes! Ik kon het gewoon niet geloven! 

Ontmoeting met grote zus Lola

De volgende dag kwam grote zus Lola naar het ziekenhuis om haar kersverse zusje te ontmoeten. Wat een bijzonder moment was dat zeg! Onbeschrijfelijk en erg emotioneel. 

Na 4 nachtjes mochten we eindelijk naar huis en genoten we van een heerlijke kraamweek. Alles gaat super met dochterlief en met mij gaat het ook prima ondanks dat ik toch nog een zwangerschapsvergiftiging had opgelopen. 

Zo zie je maar... zwanger zijn is voor mij gewoon niet zo weggelegd (zacht gezegd), maar zodra je kindje er dan eindelijk is... dan ben je alle ellende gewoon alweer bijna vergeten. 

Benieuwd naar de bijzondere naam van onze tweede spruit? Je leest het hier!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je