{{ message.message }}
{{ button.text }}

laten inleiden of nog even geduld hebben?

41+4 dagen zwanger. Bij 42 weken laten inleiden of nog even geduld hebben.

Afbeelding blog 'laten inleiden of nog even geduld hebben?'

Beste dames,

Mijn vriend en ik zijn in verwachting van ons 1e kindje, nou was ik 11 maart al uitgerekend maar nog steeds niet bevallen. Nu ben ik inmiddels al 4x gestript zonder resultaat. Nu heb ik aanstaande vrijdag de keus om ingeleid te worden, ik vraag me af hoe andere vrouwen daar tegen over staan ivm de risico's enzo. De verloskundige zegt dat ik misschien nog even wat langer geduld moet hebben, maar aan de andere kant denk ik het kan ook te lang zitten wat niet goed is..

Ik ben daarin misschien een beetje onzeker omdat ik graag wil dat alles goed gaat.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je