{{ message.message }}
{{ button.text }}

lang verwacht snel gekomen!

mijn meisje geboren! een 1e bevalling duurt altijd heel lang dacht ik. ons meisje kwam in 3,5 uur!

Afbeelding blog 'lang verwacht snel gekomen!'

Na 40 weken en 3 dagen zwangerschap brak voor ons de dag aan dat we ons in t ziekenhuis moesten melden om ingeleid te worden. Met 25 weken zwangerschap was er bij mij zwangerschapssuiker geconstateerd en daardoor moest ik ingeleid worden. vol spanning gingen we naar t ziekenhuis niet wetende hoe de dag zou gaan lopen. in t ziekenhuis kwamen we in de verloskamer te liggen en kreeg ik een infuus met weeopwekkers waarna de weeën meteen begonnen en elke keer als ze t medicijn verhoogden werden de weeën  sterker. op een gegeven moment werden de weeën zo heftig dat ik niet meer wist wat ik moest doen.  ik hing over t bed heen en over stoelen. ze hadden tegen me gezegd dat ik voor middernacht mama zou zijn maar t was nu pas 12 uur s middags. ik werd gek zulke heftige weeën red ik niet nog tot middernacht! ! toch maar gevraagd voor een ruggeprik om t aan te kunnen. voor de ruggeprik gingen ze kijken naar mn ontsluiting en zat ik al op de10 cm en kreeg ik t verlossende woord dat ik moest gaan persen. na 20 minuten persen was onze mooie dochter Elyze geboren!

inmiddels is ons meisje alweer bijna 11 weken oud en genieten we elke dag van haar!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je