{{ message.message }}
{{ button.text }}

keizersneden falen of iets moois??

Afbeelding blog 'keizersneden falen of iets moois??' Achtergrond blur afbeelding

Waarom hebben vrouwen zo'n slecht idee of gedachten bij een  keizersneden, het is net of als via een keizersnede beval je geen echt bevalling heb gehad of dat je niet gelijk moeder gevoels hebt.

mijn eerste keizersneden van mijn dochter ( 01/07/2010) was spoedkeizersneden na 14 uur van weeen en met 7 centimeter ontsluiting had mijn lieve schat geen zin meer en zat ze vast. mijn tweede keizersneden(07/10/2012) was gepland ook omdat ik zwanger was van een tweeling maar ook door de vorige bevalling mocht ik ook niet natuurlijk bevallen maar ik kan tegen alle vrouwen zeggen dat het klinkklare onzin is dat je niet gelijk een band met je kindje hebt, want die band bouw je op terwijl hij/zij nog in je buik groeit en ja je herstel is wat langer dan je normaal beval maar daar is echt over heen tekomen!!

dus wat ik wil zeggen dat het absoluut geen ramp is om via een keizersnede te bevallen !! zolang het kindje maar gezond te wereld komt is mijn mening!!

het blijft een mooie ervaring  hoe je kindje te wereld komt natuurlijk of via keizersneden ik wou alleen dat ze de laaste weg net zo positief benaderen als via natuurlijk weg en niet dat het iets is dat je zou falen als vrouw zijnde !! dat is natuurlijk te gek voor woorden ik heb drie pracht kinderen en alledrie via keizersneden te wereld gebracht en vanaf het moment dat ze geboren waren zijn ze me alles en ik hou oneindig veel van ze !! dus alle vrouwen die nu zwanger zijn en meschien medische indicatie hebben gekregen of meschien enge ideeen hebben bij keizersneden, laat je vooral niet bang maken en geniet van je zwangerschap/bevalling!!

wendy

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je