{{ message.message }}
{{ button.text }}

JAIMY

Hoeveel kan een mens aan in 2jaar tijd, 2 zwangerschappen, 2 bevallingen, overleden kindje, gezond kindje, verdriet, blijdschap, alles door mekaar. Corona tijd, geen werk & een buitenwereld die denkt, je hebt nu toch een gezond kind?

Afbeelding blog 'JAIMY'

Het is nog dagelijks onwerkelijk en onbeschijvelijk wat we mee hebben gemaakt in 2 jaar tijd. Zoals velen vraag ik mijzelf ook vaak af, hoe dan? Ik besloot het allemaal op te schrijven maar dan ook echt allemaal. Ik ga er een boek van maken. Het is nog niet af en ik moet nog maar zien of t uitgebracht kan worden maar met dit boek wil ik ouders helpen die ook in een zelfde soort situatie zaten, zitten, hebben meegemaakt. Laten weten dat je er niet alleen voor staat, dat hun manier van verwerken goed is want er is geen 'manier'. Iedereen moet zijn gevoel daarin volgen en doen wat goed voelt. Ook zwanger worden en een kindje krijgen na t verlies van een kindje hoef je je niet schuldig om te voelen. Waarom zou je je wens niet mogen verwezenlijken als dat mogelijk is en je weer gelukkig kunnen voelen na alles wat je hebt moeten doorstaan. Buiten dat hebben we op medisch gebied ook een hoop geleerd wat andere kan helpen. Ik wil hierin ook iets vormen waarbij ouders informatie met mekaar kunnen delen en helpen.

Ik ben op 03 Januari bevallen van onze prachtige zoon Jaimy. Daarover meer in mijn bevallingsverhaal. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je