{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jaaa eindelijk zwanger (deel 1)

Afbeelding blog 'Jaaa eindelijk zwanger (deel 1)' Achtergrond blur afbeelding

De zwangerschap en de bevalling van onze dochter Elena was totaal geen pretje. Ben de 1e 24 weken doodziek geweest om daarna met 28 weken opgenomen te worden met weeën. Uiteindelijk is ze geboren met 39.1 weken. Al was de bevalling zeer moeizaam. Ze zat vast in het geboortekanaal waardoor ik erg lang heb moeten persen. Een knip en uitgescheurd als resultaat. Maar ze was kerngezond en daar ging het om. Helaas ik niet. 2 weken in het ziekenhuis gelegen na de bevalling met een dubbele ontsteking op 1 nier. Maar daar komen we wel bovenop. Toen onze dochter 1 jaar was wouden we het toch weer proberen voor een 2e kindje. Maar helaas dat ging niet zo makkelijk. Elke maand weer vol spanning en dan weer die teleurstelling. Na 2,5 jaar druk oefenen hadden we eindelijk een positieve test. Oh wat waren we blij. En ik voelde me ook zo anders dan bij Elena. Was niet ziek. Had veel meer energie. Alleen blaasontstekingen had ik geregeld. En toen kregen we te horen dat ik draagster ben van streptokokken b. Ok en nu?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je